Vörösáruk

  • Sertés Párizsi/Virsli Kombi Fűszerkeverék

    Adagolás: 7 g / kg

  • Baromfi Párizsi/Virsli Kombi Fűszerkeverék

    Adagolás: 7 g / kg

  • Frankfurti Virsli Kombi Fűszerkeverék

    Adagolás: 10 g / kg

  • Bécsi Virsli Kombi Fűszerkeverék

    Adagolás: 10 g / kg

Felvágottak

  • Zala Felvágott Kombi Fűszerkeverék

    Adagolás: 10 g / kg

  • Olasz Felvágott Kombi Fűszerkeverék

    Adagolás: 10 g / kg

  • Fokhagymás Felvágott Kombi Fűszerkeverék

    Adagolás: 8 g / kg

  • Soproni Felvágott Kombi Fűszerkeverék

    Adagolás: 10 g / kg

  • Vadász Felvágott Kombi Fűszerkeverék

    Adagolás: 10 g / kg

  • Bécsi Felvágott Kombi Fűszerkeverék

    Adagolás: 10 g / kg

  • Göcsei Felvágott Kombi Fűszerkeverék

    Adagolás: 10 g / kg

Kolbász félék

  • Lecsó Kombi Fűszerkeverék

    Adagolás: 8 g / kg

  • Lecsókolbász komplett Fűszerkeverék

    Adagolás: 55 g / kg

  • Debreceni Páros Kombi Fűszerkeverék

    Adagolás: 15 g / kg

  • Sütőkolbász Fűszerkeverék

    Adagolás: 25 g / kg

  • Cserkészkolbász Fűszerkeverék

    Adagolás: 12 g / kg

Szárazáruk

  • Parasztkolbász Fűszerkeverék

    Adagolás: 30 g / kg

  • Házikolbász Fűszerkeverék

    Adagolás: 28 g / kg

    GDL-t tartalmaz

  • Lángoltkolbász Fűszerkeverék

    Adagolás: 30 g / kg

  • Csabai Csípős Vastagkolbász Fűszerkeverék

    Adagolás: 30 g / kg

  • Milánói Szalámi Fűszerkeverék

    Adagolás: 7 g / kg

  • Téliszalámi Jellegű Fűszerkeverék

Májasok

  • Májas komplett Fűszerkeverék

    Adagolás: 30 g / kg

    Meleg technológiához

  • Emulgeátor

    Adagolás: 60 g / kg

    Hideg technológiához

  • Hagymás Májas Fűszerkeverék

    Adagolás: 11 g / kg

  • Delikátesz Májas Fűszerkeverék

    Adagolás: 10 g / kg

  • Zöld Leveles fűszerkeverék májasokhoz

    Adagolás: 1,0-2,0

    Dekorációhoz

Egyéb termékek

  • Turista kombi Fűszerkeverék

    Adagolás: 10 g / kg

  • Farmer kombi Fűszerkeverék

    Adagolás: 8 g / kg

  • Disznósajt Fűszerkeverék

    Adagolás: 26 g / kg

    Erősen paprikás

  • Májas Hurka Fűszerkeverék

    Adagolás: 16 g / kg

  • Véres Hurka Fűszerkeverék

    Adagolás: 16 g / kg

  • Füstkivonat

    Adagolás: 0,1 kg/100 kg

    folyékony vagy por

  • Borsaroma són 1x

    A természetes feketeborssal egyenértékű

  • Fokhagyma emulzió

    Adagolás: A természetes fokhagymánál 15x töményebb

    folyékony

  • Bőrkefeltáró „A”

    Adagolás: 2,8 kg/100 kg bőrke

    Nyers bőrke duzzasztásához

  • Bőrkefeltáró „B”

    Adagolás: 2,6 kg/100 kg bőrkepép

    Nyers bőrkepép feldolgozásához

  • Csípősítő Koncentrátum

    Adagolás: 2 g/kg

  • Tepertő Fűszerkeverék

Pácok

  • Univerzális sonkapác komplett (tumbleres technológiához)

    Adagolás: 33,3 g/1 kg késztermék

    30-80 % pácbevitelhez, 60% keményítő tartalommal

  • Tűspác

    Adagolás: 60 g/ 1 kg páclé

    15-25 % pácbevitelhez, marinádok pácolásához, ízesítve is

  • Krakkói Sonka

    Adagolás: 15 g/kg

    25 % pácbevitellel

  • Páckeverék füstölt nyers termékekhez

    Adagolás: 50 g/1 kg páclé

    füstölt csülök, bacon, füstölt kolozsvári szalonna

  • Páckeverék főtt füstölt termékekhez

    Adagolás: 50 g/1 kg páclé

    füst-főtt császár, füst-főtt tarja

  • Fűszerkeverék főtt, aprított baromfi és sertés sonkákhoz

    Adagolás: 6,25 g/kg

    csak fűszereket tartalmaz!

Fűszerek

  • Őrölt feketebors

  • Őrölt fehérbors

  • Őrölt köménymag

  • Morzsolt majoranna

  • Fokhagymapor

    1:3 töménység

  • Fokhagyma granulátum

  • Fokhagyma szelet

    1:3 hidratáció

  • Őrölt szegfűbors

  • Különleges fűszerpaprika őrlemény

    180 ASTA

  • Csípős Fűszerpaprika őrlemény

    100 ASTA

  • Vöröshagymapor

  • Szerecsendió aroma 1x

    A természetessel egyenértékű

  • Gyömbér aroma 1x

Dekor Fűszerkeverékek

  • Morava dekor fűszerkeverék

  • Piros szárított pritaminpaprika

    1-3 mm

  • Zöld szárított pritaminpaprika

    1-3 mm

  • Roppantott feketebors

    1-1,5mm

  • Vöröshagyma granulátum

    1-3 mm

Adalékanyagok

  • Polyfoszfát

    Vízben jól oldódik

  • Nátrium glutamát

  • Nátrium izoaszkorbát

  • Burgonya-keményítő

  • Szójaliszt

  • Hugaro Prot 70 (szójakeverék)

    Min 63% fehérje tart. Emulzió kapacitás: 1:6:6

  • Burgonyarost

    1:10 vizkötés

  • Dextróz

  • Citromsav

  • GDL

Kis kiszerelésű termékek

  • Parasztkolbász Fűszerkeverék 10 kg húshoz

    Adagolás: 0,45 kg/10 kg

    sóval, kompletten

  • Sütőkolbász Fűszerkeverék 10 kg húshoz

    Adagolás: 0,42 kg/10 kg

    sóval, kompletten

  • Házikolbász Fűszerkeverék 10 kg húshoz

    sóval, kompletten

  • Májas Fűszerkeverék 10 kg húshoz

    sóval, kompletten

Grill Fűszerkeverékek

  • Magyaros fűszerkeverék

    Nyers húsokhoz

  • Sertéssült  fűszerkeverék

  • Csirkés fűszerkeverék

  • Gyros fűszerkeverék

  • Steak fűszerkeverék

Grillkolbászok

  • Bajor grillkolbász Fűszerkeverék

  • Sajtos Bajor grillkolbász Fűszerkeverék

  • Magyaros grillkolbász Fűszerkeverék

  • Csípős Magyaros grillkolbász Fűszerkeverék

  • Sajtos Grillkolbász Fűszerkeverék

Konyhai keverékek

  • Ételízesítő

    Adagolás: 10 kg/vödör

  • Pörkölt alap fűszerkeverék

  • Baromfi sült Fűszersó

  • Sertés sült Fűszersó

  • Grillzöldség Fűszerkeverék

Kérdése van?

Írjon nekünk!

Kapcsolat